Zoek naar een video om te converteren

Kies de video van uw keuze die u naar mp4 wilt converteren.

Zoek naar een video om te converteren

Kopieer de link

Kopieer de link van de video die je wilt converteren en plak deze in de converter.

Kopieer de link van een YouTube-video

Converteren

Plak de URL van de video in het invoerveld. Klik dan op of druk op de toets "Enter" op uw toetsenbord om de conversie te starten. Wacht nu een paar seconden, onze converter converteert de video naar mp4.

Een YouTube-video converteren

Downloaden

Zodra de conversie is voltooid, kunt u nu de YouTube-video downloaden in mp4-indeling, die is geconverteerd naar de hoogste kwaliteit.

Download een YouTube-video in mp4-formaat

Demonstratie van het gebruik van mp4-youtu.be

Video, hoe converteer je YouTube-video naar mp4?
1Kopieer de link van je video

Ga eerst naar het videoplatform van uw keuze, kies de video die u wilt converteren en kopieer de link van deze video zoals weergegeven in de video hierboven. Kopieer vervolgens de link naar het invoerveld.

2Klik op

Na het starten van de conversie, ziet u de downloadbalk zoals weergegeven in de video hierboven. Meestal duurt dit proces maximaal 4 seconden, maar als de server overbelast is of de internetverbinding traag is, kan dit tot 10 seconden duren. Wees geduldig, sluit de ramen niet onmiddellijk.

3Druk op Download en ontvang je MP4!

Je kunt elke video niet alleen downloaden van YouTube, maar ook van DailyMotion, Metacafe, Facebook, Twitter, Instagram en meer! Bovendien kunt u uw favoriete video's eenvoudig converteren naar mp4, of u nu een Linux, MacOS (iOS), Windows of een andere telefoon (iPhone, Android, Windows Phone) of tablet (Ipad, Nexus, Galaxy, ...) gebruikt.

Het enige wat je hoeft te doen is bekeren!

Na het bekijken of lezen van de uitleg, weet je nu hoe je de beste video-omzetter gebruikt! Het enige wat je hoeft te doen is op de onderstaande knop te klikken!